Ontwerpen

Ontwerpen

Het ontwerpen begint bij u aan huis met het inventariseren van uw wensen, het inmeten van de tuin, het opnemen van de omgevingskarakteristieken en het noteren van details van de bestaande situatie. Deze inventarisatie is geheel vrijblijvend.

Aan de hand hiervan van worden een aantal voorstudies gemaakt. Deze worden met u besproken waarna de eventuele wijzigingen worden aangebracht en het definitieve ontwerp wordt uitgewerkt en aan u wordt aangeboden. De kosten van een ontwerp gemaakt in opdracht zijn te vinden in de rubriek “prijzen”.

Indien gewenst kan via dezelfde weg ook een uitgewerkt beplantingsplan worden gemaakt.

Alle ontwerptekeningen kunnen ook digitaal worden aangeleverd.

De (digitale)presentatie van de ontwerpen kunnen ook worden gepresenteerd in ons kantoor aan de Rodenrijseweg 325.

Voorbeelden van 2 en 3D ontwerpen, beplantings- en verlichtingsplan zijn te zien in het fotoalbum